Alt av Vaktmesteroppgaver

PlenAvtalen

Når snøen har smeltet, er det på tide å tenke på sommerforberedelsene. Grus og sand skal bort, bed skal plantes, rusk og rask som har samlet seg i løpet av vinteren skal fjernes, hagemøblene skal fram igjen. 

Mange holder også dugnader før sommeren, og får mye gjort på den måten. Vi ser på oss selv som dugnadens forlengede arm. Og vi følger opp lenge etter at dugnaden er slutt – hele sommeren gjennom.

Skjøtselsavtale

Fine omgivelser hjelper på både humør og sinn. Uteplassen ser du hver eneste dag, og da er det ekstra hyggelig at det ser ryddig og pent ut. Det er begrenset hvor mye du rekker å gjøre på dugnad, og nettopp derfor kan det være greit å ha en skjøtselsavtale på plass. Da vet du at alt fra plenklipp og hekkeklipp, til planting og stell av planter blir utført. Du får også et system for å sikre at fellesområdet er klargjort for vær- og sesongendringer.

Beskjæring av hekker, trær og busker

Hekker og trær skal se velstelte og pene ut. Plenklipperen.no har utstyret som trengs for å jobbe effektivt, og hjelper deg med både klipping og stell. Vi tar vare på busker, trær, hekker, kjerr og prydbusker, fra vår til høst. Vårrengjøring og feiing Våre eksperter gir deg en hjelpende hånd når våren melder sin ankomst. Vi tilbyr feiing og klargjøring av eiendommen til ny sesong. Det betyr hjelp til alt fra gress- og kantklipping til ugressbekjempelse og løvblåsing.

Plen- og kantklipping

En velholdt plen gir et ryddig førsteinntrykk. Det er første bud når det kommer til vedlikehold av fellesområdet. Våre gartnere klipper gresset og gjør kantklipping samtidig, slik at plenen alltid er strøken.

Bortkjøring av avfall/hageavfall

Våre gartnere bruker jevnlig løvblåser, for å fjerne ubudne gjester på plenen. Løvet samles så i poser og kjøres vekk. På denne måten holdes grøntarealene pene og ryddige gjennom sesongen. Fjerning av ugress kan også inngå i avtalen hvis det er behov for det. Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på. Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!

KONTAKT OSS

Abonner og motta vårt ukentlige nyhetsbrev

Loading